Her kan du se en liste over de mest skadelige fødevarer som din hund ikke må få!

Vi hundeejere vil gerne gøre det så godt og rart for vores hunde som muligt! Derfor er det også meget vigtigt at vide hvad din hund IKKE må spise! Vi ved at vi skal passe på ikke at tabe medicin på gulvet. Det kan være dødeligt hvis din hund kommer til at spise en tabt pille. Ligesom der skal passes på med hvor man opbevarer kemikalier! Der er ligeledes nogle ganske almindelige fødevarer som kan være dødeligt giftige for din hund. Se herunder:

Chokolade

Rosiner

Nødder

Løg

Avocado

Blommer

Ferskner/abrikoser

Kirsebær

Mandler

Æblekerner

Slik m. xylitol

Tomater

Alkohol

Kaffe

Sørg for et økologisk og helst kornfrit foderprodukt til din hund! Brug små tørrede fisk eller lign. som slik og godbidder.

 

Hvis din hund trænger til en årlig ormekur kan du anvende tørret papayafrugt i tern 5-6 tern som snack ikke mere! hold så øje med hundens efterladenskaber dagen efter. Er der tegn på indvoldsparasitter så kan kuren gentages.

Har din hund fået den dårlige vane at æde egen eller kattens efterladenskaber kan du i otte dage tilsætte et par tern ananas til hundens mad. dette vil i de aller fleste tilfælde få hunden til at droppe den dårlige vane.