Jeg besluttede for ca. 15 år siden at skifte race efter i mange år at have opdrættet anden Terrier-race samt Jagthunde. Valget faldt på American standart RatTerrier. Som er en dejlig alsidig hunderace. Her' får man en stor hund i en mindre og handy krop. Og det vigtigste en gennemsund race! Mine hunde er importerede fra Kirksville Missourri USA.

Jeg har købt mine hunde fra USA's førende kennel. Da jeg ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Jeg vil sætte alt ind på at gøre avl og opdræt så kvalitetsfuldt som muligt og jeg vil forsøge at imødekomme ønsker fra interesserede hvalpekøbere og avlskunder.

Der er dog visse ting jeg beder om at man vil huske. 

Jeg har ikke hver dag året rundt, lige den' farve hund i den ønskede alder til levering i uge xxx. Dette kan naturen ikke efterkomme, fordi "varen" er et levende lille væsen, som naturen har udvalgt til at fødes på et for naturen rigtigt tidspunkt og med en for naturen ganske smuk farve, bestemt af mange faktorer. Ligesom der ikke kan garanteres det ønskede køn. Naturens orden har vi ingen indflydelse på!

Da det er landets ældste opdræt, med foreløbigt fire voksne avlsegnede hunde vil der derfor ikke være hvalpe hele tiden. Jeg kan derfor tilbyde at man forud reserverer en hvalp, for at sikre sig en hvalp næste gang jeg har hvalpe. Man kan så vælge hvalp efter køn i den rækkefølge man er blevet skrevet op. Dette sikrer at man får den hvalp man ønsker. Forud reservation, har et depositum på 1500 kr. som fratrækkes hvalpens pris ved køb. Kan jeg ikke opfylde ønsket om køn, Og du derfor vælger ikke at købe hvalp, returneres depositum. 

Ved køb af hvalp bliver du automatisk skrevet på race klubbens medlemsliste! Det er ganske gratis! RatTerrier Gruppen Danmark, er et interesse fællesskab med plads til hundehyggedage og oplysning om praktiske ting omkring racen samt nyheder.

Husk! Jeg har over 40 års erfaring med avl og opdræt.

Samt healing og rådgivning for hunde, katte og heste! Jeg deler hjertens gerne ud af mine rigdomme fra konto'en i erfaringsbanken! 🤩 

Med venlig hilsen

Blanca (Deena) Karen Johansen