Oversigt over kommende aktiviteter man kan deltage i

 

Nyhedsbrev

Kære Hundevenner.

 

Nyhedsbrev august/september

 

Sommeren er gået med at få styr på mange udfordringer på privatfronten.  Ombygning /udvidelse. Restaurering osv. Vi fik ikke selv nogen hvalpe som ventet. Uvist af hvilken årsag. Det var en skuffelse.

 

Til Gengæld kunne vi glæde os over det flotte hvalpekuld på Kennel Hedemosen v/Cirkeline Brandt.

 

Meget smukke hvalpe. Hvoraf vi kommer til at følge en af dem som prof. Rottefængerhund. Vi har jo et par stykker i vores gruppe i forvejen. J Altid skønt at følge en lille ny.

 

Midt i travlheden har der været tanker om hvordan vi med restriktioner osv. fik realiseret en dag i hundelegeland. Hvilket vi ikke så muligt med og uden test og pass osv. Det besværliggør jo tingene en del.

 

Jeg fik heller ikke rigtig nogen respons på forslaget så nu er vi nået til sidst i August.

 

Jeg foreslår derfor at vi tager det hele ganske afslappet og har nogen lyst til at mødes til en fællesdag bliver det her på Solgård i Haven Jeg foreslår som dato søndag d. 12.9. såfremt det er muligt da vi aldrig ved hvornår der kommer yderligere politiske tiltag, restriktioner og nedlukninger. Vi har lige et par ting på dagsordenen som vi vil tage ved samme lejlighed.

 

Vi vil glæde os til at se Jer til Solgårds hundehygge/gruppemøde d.12.9.2020. kl. 14 til kaffe Ta. Gerne lidt sødt med til fælles hygge. J Vær rare at tilmelde Jer til Deena på tlf. 22173248

 

De bedste hilsner og vel mødt!

 

Deena/ Ratterriergruppen Danmark

 

 

************************************* 

Vi glæder os til at se Jer! 

Kære alle,

Så er det tid til et lille skriv her fra, RatTerrier Gruppen Danmark.

Da vi førhen, hørte under DTK. Havde vi fælles møde dag, på hundens dag ligesom klubben.

Det behøver vi ikke længere rette ind efter!

Da vi er to’ der forventer hvalpe først i juni kan det godt blive lidt presset at afholde vores fællesdag/generalforsamling lige midt i ”fødselsdagene” Vi har derfor valgt at udskyde denne dejlige dag til hen på sommeren når forhåbentlig alle har nydt en dejlig sommerferie.

Vi har desuden overvejet at vi fremtidigt vil holde møde et sted hvor der er mere plads til de mange vi efterhånden er blevet til. Således påtænker vi at finde en ”legeplads med mulighed for hundeaktiviteter, ligeledes har vi planer om at inviterer en dommer der kan give en åben skuebedømmelse af din hund (kun for underholdningens skyld!) Der vil ikke fremgå nogen papirer.

Der vil alligevel være mulighed for at indtage vores madpakke og vi vil tage Kage og kaffe/te med til den menneskelige hygge. Vi tror det vil blive sjovt for hundene.

Vi må dog nok påregne et mindre beløb for at leje os ind. Vi ved endnu ikke hvad det kommer til at koste. Men Vi tænker at hvis vi deler, så bliver det kun et lille beløb. Jo flere vi er jo billigere! Jeg vil henover de næste uger finde ud af pris. Men vi regner med ca. 100 kr. pr. hund/familie

Foreløbigt bedes I sætte kryds i kalenderen d. 21 August. Mere detaljeret info følger!

De bedste forårs hilsner fra Deena

RatTerrier Gruppen Danmark

 

 

 

 

Link til aktiviteter i DKK:

https://www.hundeweb.dk/dkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=26

 

 

Rigtig god fornøjelse!